Sponsorcie

Leonardo Da Vinci probeert elk jaar zo veel mogelijk leuke en educatieve activiteiten te organiseren. Dit gaat natuurlijk beter, makkelijker en grootser als er meer middelen zijn.

De sponsorcommissie heeft daarvoor contact met zo veel mogelijk bedrijven, die informatie aanbieden over zichzelf of over door hen georganiseerde evenementen door op de website en in de Da Vinci Bode te adverteren. Voor deze mogelijkheden ontvangt de vereniging de benodigde middelen waar verschillende activiteiten van worden georganiseerd.

Via de contacten met de bedrijven zijn natuurlijk ook lezingen en bedrijfsbezoeken te regelen, zodat de educatieve activiteiten ook zeker niet over het hoofd gezien worden!
Niet te vergeten is dat de sponsorcommissie de Natuurwetenschappers en Scientists vertegenwoordigt bij de bedrijven. De commissie laat hen zien wat onze studenten in huis hebben. Hiervoor is er een sponsorbrochure opgesteld met informatie over de studie, de vereniging en de mogelijkheden.

E-mailadres: sponsorleonardo@science.ru.nl

De Sponsorcie bestaat uit: Teun Peeters (voorzitter), Milan van de Coolwijk, Shen van Hassel, Eline Zoutendijk en Noortje van der Mast.