Activiteitenoverzicht

Ouderdag

Beste eerstejaarsstudenten, het is tijd om je voor te bereiden op de grootste activiteit van allemaal, de ouderdag! Op deze prachtige dag laten we je ouders zien wat je dagelijks doet door middel van interessante voorbeeldcolleges, leuke practica en demo’s en natuurlijk begint het allemaal met de veiligheidslezing van Tom Bloemberg‼ Het vind plaats op zaterdag 1 februari vanaf 9:30 tot 16:00 uur in het Huygensgebouw, compleet met lunch. We vragen wel een bijdrage van € 4, – p.p., ook de student. Geïnteresseerd? Meld jezelf en je ouders vóór 22 dec aan met de uitnodigingen die je in per mail hebt ontvangen. Vragen? E-mail ons op Parentsday-ms@science.ru.nl. Ik hoop je daar te zien!

Ouderdag
Datum: 01/02/2020 Tijd: 09:30 - 16:00 Waar: Huygensgebouw
Find your date borrel

Elk jaar organiseert de Galacie het Beta Gala (meer informatie volgt!!). Om iedereen weer lekker op te hypen voor het beste evenement van het hele jaar, organiseren we eerst nog een Find your date borrel. Deze zal plaatsvinden op 3 februari in de Zuidstraat en begint om 17.00. Hier kan je een lekker drankje drinken en nieuwe mensen ontmoeten van de andere zes verenigingen (Marie Curie, Sigma, InTenS, Desda, CognAC en Thalia). Verder kan je meedoen met leuke spelletjes en organiseren we ook nog een leuke speeddate sessie zodat je een leuke date kan vinden voor het gala. Tot dan!!

Find your date borrel
Datum: 03/02/2020 Tijd: 17:00 - 20:30 Waar: Zuidstraat
Mentor Informatie Bijeenkomst

Mis je de Oriëntatieweek net zo goed als wij? Wil je het volgend jaar nog beter maken en je eigen kinderen hebben? Kom op 5 februari tijdens de pauze naar de informatiebijeenkomst over hoe je mentor kunt worden! We zullen je wat informatie geven over wat het betekent om mentor te zijn en hoe je je kunt aanmelden om er een te worden.
We hopen jullie daar allemaal te zien!

Veel liefde,
de Introcie

Postscriptum: Als u de vergadering niet kunt bijwonen, maar toch geïnteresseerd bent om mentor te worden, laat het ons weten door een mail te sturen naar introcie@science.ru.nl

Mentor Informatie Bijeenkomst
Datum: 05/02/2020 Tijd: 12:30 - 13:30 Waar: HG00.307
Leoweekend

Na het grootse succes van het Leoweekend in Brugge van vorig jaar, heeft het bestuur besloten dat de Weekendcie elk jaar voor ons Leo’s een weekendje weg mag organiseren. Dit jaar zullen we op bezoek gaan bij onze oosterburen! Op 7, 8 & 9 februari zullen we Keulen onveilig maken. Gezien de grote getalen waarmee jullie vorig jaar allemaal hebben aangemeld, hebben we besloten om dit jaar de aanmeldingen in twee pauzes te doen. Deze inschrijven hebben helaas al plaatsgevonden.

Leoweekend
Datum: 07/02/2020 - 09/02/2020 Tijd: Hele dag Waar: Keulen
Beta Gala: Ticketsale

Deze omschrijving wordt mede mogelijk gemaakt door Google Translate:

Het grootste evenement van het jaar, het Beta Gala 2020 vindt al in minder dan twee maanden plaats!
Zoals altijd doen we veel moeite om een ​​geweldige avond voor jullie te organiseren! Naast een prachtige locatie en geweldig entertainment, hebben we dit jaar iets nieuws geregeld: vooraf een diner! Het diner bestaat uit verschillende luxe gangen die worden geserveerd in de vorm van een buffet in het pand van Fort Lent voordat het eigenlijke Gala begint. Er zijn beperkte diner-tickets, dus zorg ervoor dat u deze zo snel mogelijk krijgt!
De kaartverkoop voor Sigma- en Leo-leden vindt plaats op maandag 10 februari in kamer HG00.108 tijdens de lunchpauze. We hebben een beperkt aantal tickets beschikbaar per vereniging, dus zorg dat je er op tijd bent!
De tickets moeten contant worden betaald (breng het exacte bedrag mee) en u kunt maximaal twee tickets kopen, inclusief die van uzelf. We zullen een namenlijst maken, zodat zelfs als een ticket verloren gaat, je nog steeds het Gala kunt betreden.
We hopen dat je net zo enthousiast bent voor 3 maart zoals we zijn, en we hopen jullie allemaal te zien bij de kaartverkoop!

Beta Gala: Ticketsale
Datum: 10/02/2020 Tijd: 00:00 Waar: HG00.108
Kasteel D(r)onker Borrel

Wilde jij vroeger ook altijd een ridder of prinses zijn? Dan heeft de borrelcie goed nieuws voor jou! Op dinsdag 11 februari organiseren we namelijk de Kasteel D(r)onker Borrel vanaf 16:00 in de Noordkantine. Tijdens deze borrel zullen we ons allemaal geheel in de middeleeuwen wanen. Ook zullen we deze borrel naast ons normale assortiment geheel in thema overheerlijke Kasteeltjes Donker verkopen. Wie wil dat nou niet?

Tijdens deze borrel zullen alle commissies van Leo zich nog een keer voor komen stellen. Zit jij nou nog niet in een van de prachtige commissies die Leo heeft, maar heb je hier wel nog interesse in? Kom dan ook vooral gezellig langs op de borrel. Er zullen hier genoeg mogelijkheden zijn om te kijken of er een commissie bij zit die bij jou past. 

Hopelijk zien we jullie allemaal op dinsdag 11 februari! En wie weet wordt het ook in de Noordkantine zelfs wel een beetje donker….

Kasteel D(r)onker Borrel
Datum: 11/02/2020 Tijd: 16:00 - 21:00 Waar: Noordkantine
Leo’s Got (no) Talent 2.0

Door de hoge kijkcijfers van afgelopen jaar bij Leo’s got (no) talent, is besloten dit jaar de talentenshow weer te organiseren.
Denk jij dat jouw (no) talent echt geshowed moet worden aan al je mede-leo’s? Heb je altijd al gedroomd van dat grote podium?
Stuur dan een mailtje met je naam of groepsnaam en je act naar leoaccie@science.ru.nl
Als je geen talent wilt showen, kom dan vooral kijken naar de mensen die dat wel doen!
Kom kijken woensdag 11 maart vanaf 16.00 op RTL Noord naar Leo’s got (no) talent 2.0!

Leo's Got (no) Talent 2.0
Datum: 11/03/2020 Tijd: 16:00 - 21:00 Waar: Noordkantine