Activiteitenoverzicht

Heel Leo Bakt

Bakkers klaar? Bakken maar!🍰

Een bekende zin die een groep bakkers elke zondag weer te horen krijgt in het programma Heel Holland Bakt. Heb je stiekem altijd al willen meedoen aan het programma, denk je dat je het beter kunt dan de mensen in de tent, of houd je gewoon van bakken en gezelligheid dan is dit je kans. We organiseren namelijk onze eigen Heel Leo Bakt 😍 

Je krijgt van ons de basis ingrediënten en een thema en daarna kan je je eigen creatieve gang gaan. We hebben uiteraard ook een strenge maar rechtvaardige jury die alles zal beoordelen. En net als bij een goede taart verwacht de jury ook meerdere lagen in de presentatie van jullie baksel. Niet alleen smaak maar ook creativiteit worden gewaardeerd. Dit alles zal plaatsvinden op woensdag 17 april! De basis ingrediënten kunnen in de pauze worden opgehaald in HG00.086. En we verzamelen allemaal weer om 19:30 in HG00.086. Je kunt je opgeven in groepjes van 2 tot 4 mensen en het is handig als één iemand hiervan beschikt over een (werkende) oven, de deadline voor het opgeven is 16 april 13:00.

Heel Leo Bakt
Datum: 17/04/2024 Tijd: 19:30 - 21:00 Waar: HG00.086 Kosten: €0.00 Plaatsen over: 88 / 100
Beestfeest Greece Unleashed
Ben jij na je tentamens net zo moe als Hercules na zijn 12 werken? Dan heeft BeestFeest iets voor jou, op 18 april in Doornroosje!
Geniet van de muziek geïnspireerd door de 9 muzen en Apollo, de God van de muziek 🎶 zelf! Laat je meevoeren door de waanzin van Dionysos, de God van de wijn 🍇 en maak van deze avond een waar mythisch spektakel!!!
Binnenkort meer info!
Beestfeest Greece Unleashed
Datum: 18/04/2024 - 19/04/2024 Tijd: 23:00 - 05:00 Waar: Doornroosje
Student challenge KNCV

Met het bestuur van de Macromoleculaire Sectie van de Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging (KNCV) organiseren wij dit jaar een “Student Challenge” met als thema “Duurzaamheid en Polymeren”, waarin onderwerpen als recycling by design en biobased polymeren aan bod komen. Dit evenement biedt studenten de mogelijkheid om in de periode van 22 april tot en met 8 mei 2024 samen te werken met anderen van verschillende kennisinstellingen. Alle studenten van Nederlandse HBO- en WO-instellingen zijn uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Het winnende team ontvangt € 500,- en een KNCV-MM certificaat!

PROGRAMMA
22 april 2024 (2 uur, online)
✓ Online introductie
✓ Presentatie van de uitdaging
✓ Groepsvorming, het toewijzen van coaches
✓ Afspraken maken met groepsleden en coach*
8 mei 2024 (hele dag, op locatie, Covestro Coating Resins, Zwolle)**
✓ Finale ter plaatse
✓ Presentaties voorbereiden
✓ Pitch je idee
✓ Prijsuitreiking (€500 euro voor het winnende team (~4-5 personen per team))
*Tussen beide evenementen door wordt verwacht dat groepen hun oplossing voor het bedrijf uitwerken
uitdaging, in overleg met hun coach.
**Op aanvraag kunnen OV-kosten naar Zwolle vergoed worden (bijvoorbeeld bij ‘weekend-OV’)

Als je je wilt aansluiten bij een team gemengd team samen met deelnemers van V.M.C.W Sigma, kun je je aanmelden via dit google-formulier: https://forms.gle/2E1bRUmRXhkwAYNu6

Student challenge KNCV
Datum: 22/04/2024 - 08/05/2024 Tijd: 00:00
OnETcie Flunkybaltoernooi

Aangezien we bijna aan het einde van het academisch jaar zitten, willen wij, als eerstejaars, vieren dat we dit jaar veel nieuwe vrienden hebben kunnen maken 🙌!
Gelukkig hebben daarom de OneCee en de ETcie besloten om samen een activiteit te organiseren! Hoe kon dit beter dan een activiteit waarin je teams maakt, zodat je tegen andere teams kan strijden, en je dus nog meer vrienden kan maken, tijdens Flunkybal!
Aanmeldingen kunnen alleen, of in teams van 5. Als je je met minder dan 5 aanmeldt, zullen wij zorgen dat je in een team geplaatst wordt. Na het eten, in de zuidkantine, zullen we gezamenlijk naar park Brakkenstein lopen.
Er wordt gekookt voor de eerste 40 aanmeldingen. Voor alle deelenemers geldt een klein prijsje van €5!
Je kan je aanmelden via deze link: https://forms.gle/xn336dznHoXUhEA28

Let op: de inschrijvingen sluiten als er 40 mensen zijn aangemeld, dan krijg je een plaatsje op de wachtlijst, je wordt dan gecontacteerd door een OneCee of ETcie lid.

OnETcie Flunkybaltoernooi
Datum: 22/04/2024 Tijd: 16:00 - 21:00 Waar: Zuidkantine
Diesborrel

Je zou het misschien kunnen raden, maar wij als vereniging vieren elk jaar onze verjaardag! De officiële Dies is al lang geweest, maar om de gezellige verjaardagssfeer erin te houden organiseren wij op dinsdag 23 april de Diesborrel. Wij als bestuur gaan helemaal op onze kosten lekker voor jullie koken met een feestelijk thema. Heb jij zin in een hapje en borreltje, en heb je vertrouwen in de kookkunsten van het HB? Kom dan gezellig naar de Diesborrel en meld je aan voor het eten via de link. Je kan je aanmelden tot maandag 22 april. Tot dan!

 

Diesborrel
Datum: 23/04/2024 Tijd: 16:00 - 21:00 Kosten: €0.00 Plaatsen over: 47 / 50