Educacie

De Educacie is de commissie die zorgt voor de educatieve kant van Leonardo Da Vinci, dan moet je dus denken aan lunchlezingen, afdelingsbezoeken en workshops. Zo zijn we bijvoorbeeld langs de afdeling van Theo Rasing geweest over ultrasnelle lasers, waar mensen ideeën over hun stage op hebben kunnen doen. Naast deze uitstapjes organiseren we nog een aantal keer per jaar een andere activiteit, hier kan je denken aan de jaarlijkse pubquiz, of aan een bierproeverij. Bij onze lunchlezingen, die ongeveer een keer per kwartaal plaatsvinden, proberen we sprekers in alle drie de hoofd-studierichtingen uit te nodigen. Mocht je nu nog een leuk idee voor een lunchlezing hebben kan je ons altijd mailen!

Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over wat je zoal kan met je studie, welke onderzoeken er om ons heen gedaan worden of wil je graag een kijkje nemen bij bedrijven, dan ben je bij de Educacie aan het juiste adres!

E-mailadres: educacie@science.ru.nl

 

De Educacie bestaat uit: Marijn Zandbergen (voorzitter), Lieke Bianchi (secretaris), Sjors Cornielje (penningmeester), Noortje van der Mast, Janne van den Biggelaar, Cas Thijssen, Jochem Neels, Pieter Verhagen, Milan van de Coolwijk en Sannah Spreeuwenberg.