Introductie

De introductie voor aankomend Science studenten is gezamenlijk met de andere twee studies van het Moleculair Sciences cluster. Samen met studenten van de opleidingen Moleculair Life Sciences (MLS) en Chemistry zal je een week lang allerlei activiteiten doen. Tijdens deze week zullen de aankomende eerstejaars elkaar leren kennen door middel van spelletjes en activiteiten. Verder leren de nieuwe studenten de stad, de universiteit (Radboud Universiteit Nijmegen) en het studentenleven kennen. Het wordt door bijna alle studenten als een heel gezellige en leerzame week ervaren en vormt een positieve basis voor de hele studieperiode.

Tijdens de introductie zal je als aankomend Scientist in groepjes van ongeveer 10 tot 15 studenten begeleid worden door 4 mentoren: ouderejaars studenten, die een speciale cursus hebben gedaan. Zij zullen je wegwijs maken over alles wat je nodig hebt tijdens het studeren in Nijmegen aan deze opleiding.

Voor meer informatie over de introductie kijk op: https://www.facebook.com/IntroMW

Daarnaast kan je contact opnemen met de introductiecommissie, die deze gehele week organiseert, door te mailen naar introcie@science.ru.nl.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn tijdens de introductie en weet je niet wat je zoal moet doen om het jaar goed te beginnen? Dan kun je altijd de introductiecommissie of het bestuur van Leonardo een mail sturen: leonardo@science.ru.nl.