Bestuur

©Wouter Loeve

©Wouter Loeve

Voorzitter – Tom Akkerman

Hee lieve Leo’s

Mijn naam is Tom Akkerman, ben 20 lentes jong en heb de eer om dit jaar de voorzitter te zijn van deze prachtige vereniging. Ik ben begonnen aan mijn derde jaar Science, maar hoop mijn bachelor zeker nog niet af te ronden dit jaar. Ik ben naast het bestuur actief in veel commissies zoals de Sponsorcie, de Accie, de Borrelcie, de Fotocie en de WWW-cie. Ook heb ik perongeluk vorig jaar ook al een jaar bestuur gedaan, maar dan als commissaris Extern. Ik verwacht ondanks mijn ervaring dat ik nog vele dingen zal leren over de vereniging, mijzelf en alle Leo’s.

Naast mijn obsessie met Leo hou ik van feesten, borrelen, reizen en nutteloze feiten op zoeken. Gelukkig is een hoop van dit goed te combineren met Leo. Als je nog meer over mij wilt weten, hulp nodig hebt of gewoon gezellig wilt praten, dan kan je mij altijd aanspreken. Ik ben altijd wel te vinden op de uni. Ik heb er heel veel zin in en hoop dat we er weer een mooi jaar van kunnen maken.

Groetjes thuis en heel veel Leo-Liefde.

©Wouter Loeve

Secretaris – Pieter Koopman

Hee lieve Leo’s,

Ik ben Pieter Koopman, 23 jaar en op dit moment ben ik een vierdejaars Science. Dit jaar zal ik de secretaris zijn van het zeventiende bestuur van Leonardo. Ik heb de afgelopen jaren elke keer getwijfeld om bestuur te gaan doen, maar heb dit jaar dan eindelijk de knoop doorgehakt. Ik ben sinds ik in Nijmegen studeer een enthousiast lid van Leonardo geweest en vond het tijd om wat terug te doen voor onze mooie vereniging. Ik woon inmiddels ruim drie jaar in Nijmegen en de laatste twee jaar woon ik in mijn gezellige studentenhuis aan de Sint Anna. In de afgelopen jaren in Nijmegen ben ik steeds lid geweest bij de roeivereniging Phocas waar ik fanatiek geroeid en gecoacht heb. Binnen Leonardo zit ik op dit moment in vier commissies: De Borrelcie, de Sympociumcie, de DaVincie en de Fotocie. Dit jaar hoop ik ook mijn bachelor Science af te ronden.

Ik hoop dat ik dit jaar met jullie een heel mooi jaar neer kan zetten en dat ik jullie vaak mag zien bij PitcherParty’s, borrels, lezingen, andere activiteiten of gezellig in de bestuurskamers!

©Wouter Loeve

Penningmeester – Teun Peeters

Hee lieve Leo’s!

Mijn naam is Teun Peeters en dit jaar regel ik de financiën van deze geweldige vereniging als penningmeester. Inmiddels zit ik in het tweede jaar van mijn studie, Science, en hier ga ik met veel enthousiasme mee door (voor zover dit lukt in een bestuursjaar). Daarnaast zit ik ook in de Sponsorcie en Ouderdagcie. Ik zal veel bij activiteiten zijn, dus dan kan ik altijd een gezellig babbeltje maken.

Oorspronkelijk kom ik uit Den Bosch. Ik zit al een paar jaar op atletiek, en zit ook bij NSAV ‘t Haasje, ook al heb ik weinig tijd om op de trainingen te komen. Daarnaast hou ik heel erg van uitslapen. In de weekenden ga ik naar huis om mijn hond te zien en te werken. Ik heb heel veel zin in de gezelligheid van komend jaar en ik hoop dat we er met z’n allen een mooi jaar van kunnen maken!

©Wouter Loeve

Commissaris Intern – Mathijs van Kilsdonk

Dag lieve Leo’s,

Mijn ouders hebben mij 20 jaar geleden Mathijs van Kilsdonk genoemd, en mijn vrienden mij 2 jaar geleden Mari van Pilsbonk. Nu loop ik alweer voor het derde jaar rond in het Huygensgebouw, en ben ik dit jaar de Commissaris Intern van het zeventiende bestuur van Leonardo. Ik ben de eerste anderhalf jaar van mijn studie geen actief lid van Leo geweest, maar ben er daarna snel achter gekomen dat dit gezellige clubje mensen toch echt goed bij mij past. Nu zit ik naast het bestuur ook in de Pitchercie, Symposiumcie, Accie en Weekendcie. Ik ben er dus goed ingetrapt zou je kunnen zeggen. Naast de studie en Leo in Nijmegen steek ik ieder weekend de Maas over naar het pittoreske Deursen-Dennenburg. Hier werk ik bij een brouwerij, geef ik bijles, en rij ik af en toe een rondje op een heftruck in een magazijn.

Dit jaar zal ik veel te zien zijn op de activiteiten van Leo, en ben ik daarbuiten ook altijd in voor een praatje. Met serieuze vragen zal ik je ook altijd proberen te helpen. Na dit jaar plak ik nog een vierde jaar aan mijn bachelor om de laatste studiepunten bij elkaar te sprokkelen. Ik, en mijn vier andere bestuursmaatjes gaan keihard ons best doen om er dit jaar weer een prachtig jaar van te maken. Wij hebben er zin in!

©Wouter Loeve

Commissaris Extern – Eva Severijnen

Hey lieve Leo’s,

Ik ben Eva Severijnen en zit in mijn tweede jaar van Science. Dit jaar zal ik zorgen voor het sponsorgeld als Commissaris Extern van het XVIIe bestuur. Ook zal ik me bezighouden met alle lunchlezingen en de educatieve activiteiten. Verder help ik mee om weer een geweldig studieweekend neer te zetten met de Weekendcie en zal ik zorgen voor koude biertjes of frisjes en een lekker hapje op de borrels met de BORRELCIE (3x).

Maar nu wat meer over mezelf. Ik ben het grootste deel van dit jaar 20 jaren oud en buiten aanwezig zijn op heel veel Leo activiteiten doe ik ook nog wat andere dingen. Zo hockey ik bij de studentenhockeyvereniging Apeliotes en ben ik van plan mijn dansskills weer uit de kast te pakken tijdens een paar cursussen op het RSC. Ook kan ik best goed overweg met een zeilboot en heb ik geleerd hoe ik die kennis over moet dragen aan de volgende generatie in het verre Friesland.

Tot slot houd ik heel erg van kletsen en ben ik ook nog een klein beetje creatief, dus zit je nou met een probleem waar je de oplossing maar niet op vindt of wil je gewoon even kletsen over koetjes en kalfjes, je bent welkom! Ik heb in ieder geval heel veel zin in aankomend jaar en we gaan weer een hoop leuke dingen beleven!