Bestuur

Het XXIIe bestuur der S.V. Leonardo da Vinci

Voorzitter – Marijn Favier

Hallo lieve Leo’s!

Ik ben Marijn en ik ben tijdens het diner roulette verliefd geworden op Leonardo da Vinci. Na de intro ben ik in de Borrelcie gegaan en sindsdien ben ik erg actief binnen de vereniging. Leo is een geweldige vereniging met leuke leden. De sfeer en veiligheid binnen de vereniging is iets wat ik koester. Mijn hobby’s zijn hockey, spelletjes (zowel op het bord als virtueel), piano spelen, boemelen en zeilen. Ik ben ontzettend nieuwsgierig en wil van alles weten hoe het werkt (dat is ook waarom ik science ben gaan studeren). Ik ben getogen in het mooie Wageningen, een leuke stad waar het op 5 mei helemaal los gaat. Ik ben eigenlijk altijd te vinden op campus en het liefst in Zuid. 

tot op de volgende leo activiteit, en veel Leo-Liefs,

Marijn Favier

Secretaris – Wendel Ritman

Hey lieve leo’s

Ik ben Wendel en ik ben secretaris van het XXIIe bestuur van Leo. 

Ik ben momenteel 19 jaar en tweedejaars science student. Ik geniet altijd van de gezellige
sfeer binnen Leo en van de leuke activiteiten. Het afgelopen jaar heb ik ook een handje
meegeholpen met activiteiten organiseren bij de ETcie. Ik kom uit Eibergen, een dorpje in de achterhoek. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten in de sportschool, volg ik een cursus bij het RSC, speel ik piano, of wandel ik door de natuur. Daarnaast ben ik altijd in voor een feestje, borrel of spelletjesavond.

Ik hoop dat dit jaar nog veel leuke en gezellige activiteiten en borrels gaat brengen!
Met veel leo-liefs,
Wendel

Penningmeester – San Trinh

Liiiiiiieeeeeeeeve leo’s,

Ik ben San, ik ben 19 en ik kom uit Wageningen.Verder ben ik tweedejaars Science student en ook penningmeester van het XXIIe bestuur! In mijn vrije tijd kijk ik naar series zoals Brooklyn Nine-Nine of Community, of speel ik spellen zoals tft of risk of rain 2. Ik vond Leo sinds het begin al leuk, diner roulette in intro met Laura, Jochem en Marijn was vooral erg gezellig. Ook vond ik de borrels heel leuk waardoor ik nu in de Borrelcie zit. Vorig jaar heb ik geholpen bij het organiseren van het IVe lustrum van Leo, waar wij een enorm leuke week hebben gehad. De cocktail roulette en pitcher was een groot succes en ik heb er enorm van genoten. Ik ben altijd te vinden op een activiteit of borrel en ik hoop jullie daar ook te zien!

Met veel Leo liefs,

San

Commissaris Intern – Janne van den Biggelaar

Heey lieve Leo’s!

Janne hier, ook wel bekend als Sjekkie Gerda, en een 20 jarige trotse Brabander. Ik ben heel blij om dit jaar commissaris intern voor het XXIIe bestuur van deze gezellige vereniging te mogen zijn! Momenteel zit ik mijn derde jaar MLS en afgelopen jaar is mijn liefde voor Leo nog veel groter geworden. Het begon allemaal in de intro in mijn eerste jaar waar ik gelijk in het diepe werd gegooid met twee Leo papa’s. Vervolgens was ik op bijna iedere activiteit te vinden en afgelopen jaar wilde ik ook daadwerkelijk meer voor de vereniging gaan doen en ben ik in de Accie, Educacie en Weekendcie gegaan.

In mijn drukke leventje ben ik niet alleen te vinden op de activiteiten van Leo, maar is mijn tweede huis het Radboud Sportcentrum. Hier doe ik vele, vele, vele ticketuurtjes en sinds dit jaar heb ik er weer een nieuwe hobby bij (het worden er een beetje teveel oepsie), namelijk paaldansen. Daarnaast speel ik cello, basgitaar en ukelele en dans ik erop los.

Verder ben ik in de zomer te vinden in de kidsclub, op de sportvelden en op de minidisco van de camping met de schattigste kindjes waar ik mega leuk vakantiewerk aan het doen ben: animatiewerk!

Ik heb enorm veel zin in dit jaar en hoop onvergetelijke herinneringen te gaan maken met jullie!

Heel veel Leo liefs,

Janne 

Commissaris Extern – Marijn Zandbergen

Lieve, lieve, lieve Leo’s,

Ik ben Marijn, lees Hidde, en ik mag met veel trots verkondigen dat ik dit jaar de functie van commissaris extern heb. Ik ben 20 jaar, derdejaars science student en trotse Leo. Mijn liefde voor de vereniging begon al vanaf mijn eerste commissiemarkt, waar ik gelijk in de educacie, www-cie en pitchercie ging. Sindsdien ben ik alleen maar actiever geworden, maar ik doe ook veel aan mijn studie. Ik wist al heel snel dat ik fysisch-chemisch wilde kiezen, en ik leef me ook echt uit op het lab. Daarnaast hou ik van zeilen, wandelen, skiën, sporten en natuurlijk gamen. Ik ben bijna elke dag te vinden op de campus, zowel in de bieb, op het lab als op een borrel. Ik kijk ernaar uit om dit jaar jullie commissaris extern te zijn, en ik ga mijn best doen centjes voor jullie te harken!

Groetjes!

Marijn Zandbergen