Welzijn

Als je ergens mee worstelt, van persoonlijke problemen tot vragen over je studie en je weet niet waar je terecht kunt, kun je contact opnemen met een van de vertrouwenscontactpersonen van Leonardo da Vinci. Zij zorgen ervoor dat je in contact komt met de juiste professional. Alles wat met een vertrouwenscontactpersoon wordt besproken, is vertrouwelijk.

  • Janne van den Biggelaar
    Email: jannevdbiggelaar@gmail.com
    Telefoon: +31637312220
  • Tim Heesterbeek
    Email: tim.heesterbeek@hotmail.com
    Telefoon: +31637447893

Als je rechtstreeks contact wilt met een professional is hierbij een lijst van contactpersonen die werken op de universiteit.

Studieadviseurs Science:

Vertrouwensadviseurs algemeen:

Heb je een vraag of wil je een incident van ongewenst gedrag melden? Stuur dan een kort bericht naar dit e-mailadres: vertrouwenspersonen@ru.nl
Dit is het algemene vertrouwenspersonen van de Radboud Universiteit.

Studentenpsycholoog:

Als je psychologische vragen of klachten hebt die invloed hebben op je studie aan de Radboud Universiteit, kun je begeleiding krijgen van een studentenpsycholoog. Het bezoeken van de studentpsycholoog is gratis.

De studentenpsycholoog van de Radboud Universiteit biedt:

Je kunt ook zelf online trainingen volgen bij Gezondeboel. Maak een account aan met je Radboud e-mailadres. Ga naar Gezondeboel.nl.

Vul het intake formulier in op de site.

Frisse gedachtes:

Frisse Gedachtes is een studentenbeweging die wil zorgen voor een beter studentenwelzijn. Ze hebben 3 diensten. Als eerste een chatplatform waarop studenten anoniem met psychologiestudenten en ervaringsdeskundigen kunnen chatten. Ten tweede de mogelijkheid om at random gekoppeld te worden aan een mede-student om zo samen een rondje te kunnen wandelen. Ten derde evenementen om studentenwelzijn bespreekbaarder te maken. Hier vind je hun site.