Davincie

De Davincie maakt het verenigingsblaadje van Leonardo: de Da Vinci Bode. De commissieleden schrijven en verzamelen artikelen, verzorgen de lay-out en laten de Bode drukken. Voor elk van de 3 bodes die per jaar worden uitgegeven, worden vergaderingen gehouden om leuke en interessante artikelen te bedenken. Daarnaast zijn er soms bijeenkomsten om stukken gezamenlijk te reviseren.

Als het je leuk lijkt mee te werken aan de bode, ben je van harte welkom in onze commissie. Mocht je liever niet daadwerkelijk in de commissie willen plaatsnemen, dan is er toch goed nieuws: ook mensen die niet in de Davincie zitten kunnen een bijdrage leveren aan het blad. Iedereen kan zijn of haar column, nieuwste roddel, keuzevakrecensie, buitenlandervaring, etc. inzenden. Ideeën, tips en opmerkingen zijn van harte welkom en natuurlijk zijn we altijd op zoek naar leuke foto’s!

E-mailadres: leodavincie@science.ru.nl

De Davincie bestaat uit: Corry Smink (voorzitter), Luuk Hesselink, Ruben Christianen, Josien de Graaf, Paula Koenders, Teun Peeters, Lea Nugteren en Joëlle Schrijer.