Weekendcie

Om het jaar wordt er voor de leden van S.V. Leonardo da Vinci een weekendje weg georganiseerd. In jaargang 2014-2015 was bijvoorbeeld Luxemburg de bestemming voor het Leoweekend en in 2016-2017 ging het weekend naar Leuven. De Weekendcie, de commissie die verantwoordelijk is voor de organisatie van dit weekend, is al vanaf het begin van het jaar bezig met dit evenement. Zo moet een gepaste bestemming worden uitgezocht, het vervoer worden geregeld, hotels worden geboekt en …… Je ziet het al: de commissie moet een boel regelen.

Ook dit jaar (jaargang 2018-2019) is het weer tijd voor een weekend: Leo gaat naar Brugge op 1, 2 en 3 februari 2019! De inschrijvingen zijn al geopend en (te) veel enthousiaste Leo’s hebben zich ingeschreven om mee te gaan. Het weekend zit dus helaas al vol. Maar in 2020-2021 heb je weer een nieuwe kans!

E-mailadres: leoweekendcie@science.ru.nl

De Weekendcie bestaat uit: Maaike Heijdenrijk (Voorzitter), Corry Smink (Secretaris), Mathijs van Kilsdonk (Penningmeester), Eva Severijnen, Niels Wolters, Lea Nugteren en Remy Richie.