Weekendcie

Elk jaar wordt er voor de leden van S.V. Leonardo da Vinci een weekendje weg georganiseerd. In jaargang 2014-2015 was bijvoorbeeld Luxemburg de bestemming voor het Leoweekend, in 2016-2017 ging het weekend naar Leuven en in 2018-2019 heeft een groep Leo’s Brugge onveilig gemaakt. De Weekendcie, de commissie die verantwoordelijk is voor de organisatie van dit weekend, is al vanaf het begin van het jaar bezig met dit evenement. Zo moet een gepaste bestemming worden uitgezocht, het vervoer worden geregeld, hotels worden geboekt en …… Je ziet het al: de commissie moet een boel regelen.

Ook dit jaar (jaargang 2020-2021) is het weer tijd voor een weekend: Leo gaat naar …….! Ojee, de locatie is nog niet bekend! Wil jij dit jaar helpen met het weekend organiseren, neem contact met ons op.

E-mailadres: leoweekendcie@science.ru.nl

De Weekendcie bestaat uit: Ruben Christianen (voorzitter), Joëlle Schrijer (secretaris), Melanie van der Vegt (penningmeester), Eva Severijnen, Lea Nugteren, Mathijs van Kilsdonk, Shen van Hassel en Lieke Bianchi.