Reiscie

De Reiscie wordt eens in de twee jaar opgericht om de studiereis van onze vereniging te organiseren. Tijdens de studiereis worden er meerdere bedrijven en instituten bezocht, om een beeld te krijgen van het onderzoek dat zich in dit land afspeelt. Daarnaast wordt er natuurlijk ook altijd aan de lokale cultuur van het land gesnoven. In de afgelopen jaren heeft Leonardo al reizen georganiseerd naar Israël, Rusland, Portugal, Kroatië/Slovenië en Maleisië/Singapore.

Rondom de meivakantie van 2022 zal de volgende studiereis plaatsvinden. In deze periode zal een groep van 26 studenten (inclusief de commissie) en 2 begeleidende docenten/professoren afreizen naar het (hopelijk) prachtige Schotland en Ierland. De taak van de commissie is om ervoor te zorgen dat alles voor de reis geregeld is. Zo zorgen zij onder andere voor de vliegreis, het verblijf, de bezoeken, culturele activiteiten en de financiën. De commissie kijkt al erg uit naar de reis en kan niet wachten om te vertrekken!

De inschrijvingen voor de reis van dit jaar zijn al geweest. Het is dus helaas niet meer mogelijk om je aan te melden.
Wil je nog meer weten over de studiereis? Spreek dan vooral iemand van de commissie aan of stuur een mailtje.

E-mailadres: leoreiscie@science.ru.nl

 

De Reiscie bestaat uit: Mathijs van Kilsdonk (voorzitter), Tom Akkerman, (secretaris), Lea Nugteren (penningmeester), Babette Buitenhuis, Lieke Gieling, Jochem Neels, Eva Severijnen en Jenneke Vos.