Olympus

Lieve Leo’s,

Als echte Scientist voel je je natuurlijk erg thuis in het Huygensgebouw.  Op onze mooie faculteit kun je genieten van de Foucault slinger bij de hoofdingang  en goedkope tosti’s en frisdrank in de Noord- en Zuidkantine.

Koepelvereniging Olympus maakt een deel van deze dingen mogelijk. De Noord- en Zuidkantine zouden er niet zijn zonder Olympus. Dat is echter niet het enige dat Olympus doet. Olympus organiseert veel verschillende activiteiten waar je niet alleen Leo’s en Sigmanen tegen zult komen, maar ook andere studenten van onze faculteit!

Voorbeelden van activiteiten georganiseerd door Olympus zijn Olympus Presents: B-film, de LAN-nacht, de Filmnacht en natuurlijk het alom bekende BeestFeest.

Olympus Presents: B-film is een heel makkelijk concept. Je kijkt samen met wat vrienden een film onder het genot van een biertje en een broodje knak. De Filmnacht is een klein beetje anders. Het is de op een na grootste activiteit van Olympus. Van 20:00 uur tot 6:00 uur worden er veel nieuwe verschillende films gedraaid op verschillende locaties in het Huygens. Elke Leo moet hier minstens een keer geweest zijn!

Het grootste evenement dat Olympus organiseert is het BeestFeest, wat een legendarische status heeft verworven in heel Nijmegen. Vroeger was het BeestFeest alleen voor bèta’s , maar het feest is de laatste jaren ook erg populair geworden bij de andere faculteiten. Meer zielen meer vreugd! Er zijn elk jaar verschillende BeestFeest edities, allemaal in Doornroosje, allemaal met een ander thema. Elk BeestFeest is dus uniek en je mag er geen enkel BeestFeest missen!

Als je meer wilt weten over Olympus, kun je altijd een bestuurslid aanspreken. Als je niet weet wie er allemaal in het bestuur zitten wil het bestuur van Leo je vast helpen of neem een kijkje op onze site. Hopelijk zien we je bij een B-film of op een BeestFeest natuurlijk!

De laatste updates over het BeestFeest en de foto’s kun je vinden op Facebook.

Wil je geen activiteiten missen van Olympus? Synchroniseer onze google agenda dan met je eigen agenda!

Contactinformatie:
Email: olympus@science.ru.nl
http://www.olympus.science.ru. nl/
Facebook
Kamer: HG00.149 & HG00.150, vraag naar Olympus

Het Olympus bestuur van collegejaar 2018-2019