BBB

De stichting BBB (bèta bedrijven beurs) organiseert jaarlijks een grote carrière-beurs en een aantal kleinere activiteiten door het jaar heen voor bèta-studenten en –promovendi aan de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De organisatie van de BBB bestaat uit studenten die een bèta-opleiding volgen. De BBB zoekt elk jaar weer nieuwe enthousiastelingen die het stokje over willen nemen. Meld je dus aan als je de interesse hebt om ze te versterken.

BBB-CarrièreBeurs

Dit evenement helpt studenten en promovendi bij het verkennen van de arbeidsmarkt en bij het zoeken naar een baan. De beurs vindt ieder voorjaar plaats op de FNWI. Met een groot aanbod aan organisaties, die elk zijn toegespitst op een deel van onze doelgroep, is de diversiteit aan bedrijven, instellingen en vervolgopleidingen op de beurs groot. De bedrijven en instellingen presenteren zich door middel van stands. Je kan hier praten met recruiters en informatie verzamelen over het bedrijfsleven. Bovendien kunnen ouderejaars studenten en promovendi voor, tijdens en vlak na de beurs op de website van de BBB hun CV online uploaden. De stichting BBB zorgt er dan voor dat de CV’s bij de bedrijven komen. Verder worden er op de beursdag verschillende workshops en lezingen gegeven. De beurs staat bekend om zijn informele sfeer en de goede service aan de bezoekers. Zij krijgen onder meer het BBB-CarrièreBoek met daarin een beschrijving van de bedrijven en de aangeboden activiteiten. Bovendien is de toegang gratis en is inschrijven niet nodig.

BBB-Workshops

Het hele jaar door organiseert de BBB workshops voor studenten en promovendi. Voorafgaand aan de beurs wordt meestal de traditionele sollicitatieserie gehouden, de rest van het jaar passeren diverse andere onderwerpen de revue. Alle workshops geven de bezoeker extra bagage mee voor de arbeidsmarkt: van sollicitatietraining en patenten tot het starten van een eigen bedrijf.

De contactgegevens van de BBB zijn:

Heyendaalseweg 135
6525 AJ Nijmegen
kamer HG00.154
024-3652388
www.BBB-CarriereBeurs.nl
e-mail: bbb@science.ru.nl