Commissies

Binnen Leonardo da Vinci wordt de Da Vinci Bode uitgebracht en de site onderhouden. Tevens worden bedrijven benaderd voor sponsoring en de leukste en leerzaamste activiteiten georganiseerd. Al deze dingen worden mogelijk gemaakt dankzij de commissies binnen Leonardo. Zonder al deze actieve leden die zich inzetten voor de commissies zouden deze dingen niet georganiseerd kunnen worden en zou de sfeer bij de vereniging niet zo leuk zijn zoals hij nu is.

Naast het bijdragen aan een leuke studietijd voor iedereen is het ook erg leuk voor jezelf! Het organiseren van bijvoorbeeld een gala is erg gezellig, je leert er veel van, ontmoet nieuwe mensen en het kan ook nooit kwaad om het op je CV te zetten. Daarnaast is een commissie met enkele uurtjes per week meestal goed met je studie te combineren.

Als het je leuk lijkt lid te worden van een commissie, gebruik dan het menu links om wat meer te lezen over de specifieke commissies. Als je daarna nog vragen hebt kan je altijd een mailtje sturen naar de betreffende commissie. Als je nog twijfelt, kan je altijd een keer een vergadering bijwonen of meedoen met de organisatie van een activiteit. Natuurlijk is dit allemaal geheel vrijblijvend.

Bekijk de pagina’s van elke commissie:

Activiteitencommissie  
Alumnicommissie  
Batavierenracecommissie  
Bodecommissie (verenigingsblad)  
Borrelcommissie  
Educatiecommissie  
Fotocommissie  
Lustrumcommissie  
Ouderdagcommissie  
PitcherPartycommissie  
Reiscommissie  
Sponsorcommissie  
Symposiumcommissie  
Weekendcommissie  
Websitecommissie