World Wide Web-cie

De World Wide Web-cie is verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van deze website. Zoals je ziet is er al aardig wat bereikt en heeft Leonardo da Vinci inmiddels een van de mooiere sites van de studieverenigingen. Natuurlijk moet dit alles onderhouden worden en zijn er zeker nog vele leuke dingen te maken, dus de Wide Wide Web-cie zit niet stil!

Binnen de World Wide Web-cie is het natuurlijk handig om kennis te hebben van het maken van sites. Mocht je hier al iets vanaf weten en willen helpen met het verbeteren van de site dan zou je een waardevolle toevoeging zijn aan de commissie. Er is echter ook zeker plaats voor mensen die deze kennis niet hebben. Zo moet er ook aan de vormgeving gewerkt worden, moeten er nieuwe ideeën worden bedacht, artikelen en bestanden moeten online worden gezet, spelling- en stijlfouten moeten worden verbeterd, foto’s moeten worden uitgezocht, etc. Daarbij is het maken van websites natuurlijk altijd te leren en dan is er daarvoor geen betere plek dan de World Wide Web-cie.

E-mailadres: www-leonardo@science.ru.nl

De WWW-cie bestaat uit: Jochem Neels (voorzitter), Marijn Zandbergen (secretaris), Iris Bolding (penningmeester), Koen Bremer, Camiel Rasing, Teun Peeters, Menke de Leede en Karsten Tjalsma.