Fotocie

Sinds begin 2014 heeft Leonardo da Vinci officieel een fotocommissie. Het doel van de commissie spreekt voor zich: foto’s maken tijdens Leo activiteiten en feesten. Eigenlijk is het dus twee vliegen in een klap; gezellig aanwezig zijn op een activiteit of feest en je nuttig maken voor een commissie. Namens Leonardo da Vinci is er een camera beschikbaar gesteld voor de Fotocie die in de bestuurskast te vinden is.

Als je er nog niet helemaal uit ben of een commissie iets voor jou is en of je er wel tijd voor hebt, is de Fotocie een goede commissie om mee te beginnen. Vergaderen doen we maar een keer per maand en tijdens die vergadering stellen we vast wie bij welke activiteiten van die maand de foto’s gaat maken. Op het moment zijn we nog niet met zo veel commissieleden en daarom zijn nieuwe leden van harte welkom. Stuur gerust een mailtje als je je aan wilt melden of vragen hebt.

E-mailadres: leofotocie@science.ru.nl

De Fotocie bestaat uit: Mei-Lan Tonneijck (voorzitter), Noa Avital, Merlijn Geurts, Arwen Gelderman, Fleur van Herpen, Edyta Kurowska, Jelle Rozendaal, Joris Waterman, Robin Toonen en Lucie Ferrando.