Sponsoring

Leonardo Da Vinci, Studievereniging voor Natuurwetenschappen en Science te Nijmegen, is in 2003 opgericht. Sinds die tijd is zij uitgegroeid tot een zeer volwassen en ambitieuze vereniging. Vanaf haar oprichting in 2003 verzorgt zij talloze groot- en kleinschalige activiteiten om haar leden binnen en buiten de studie te ondersteunen. Sinds het collegejaar 2011-2012 is ze ook studievereniging voor de nieuwe studie Science, een studie op hoog niveau waar je leert hoe je de kennis van verschillende wetenschappen kunt combineren. Vooral hoe die kennis kan worden omgezet in innovatieve oplossingen om onze wereld schoner, veiliger en gezonder te maken.

Onze leden zijn ambitieuze en gemotiveerde studenten die een breed scala aan disciplines op zeer hoog niveau beheersen, en onze vereniging biedt via de sponsorcommissie verscheidene manieren om deze studenten Natuurwetenschappen en Science te bereiken.

Het jaar (2018-2019) is er van 18 t/m 22 februari een symposium georganiseerd. Daarnaast wordt er eens in de twee jaar een studiereis georganiseerd. Afgelopen jaar was de reis naar Schotland en Noord-Ierland. Ook bij deze evenementen zijn er allerlei sponsormogelijkheden denkbaar.

De sponsorcommissie hoopt dat u op de website en in de te downloaden sponsorbrochure de informatie vindt die u nodig heeft, maar u kunt ons natuurlijk altijd per mail bereiken om meer te weten te komen over onze vereniging en de opties die wij u bieden. Ook zijn wij bereid dit in een nader gesprek toe te lichten. Wij hopen op een prettige samenwerking tussen u en onze vereniging. De samenstelling van de sponsorcommissie vindt u hier.

Teun Peeters
Voorzitter sponsorcommissie