Reiscie

De Reiscie wordt eens in de twee jaar opgericht om de studiereis van onze vereniging te organiseren. Tijdens de studiereis worden er meerdere bedrijven en instituten bezocht, om een beeld te krijgen van het onderzoek dat zich in dit land afspeelt. Daarnaast wordt er natuurlijk ook altijd aan de lokale cultuur van het land gesnoven. In de afgelopen jaren heeft Leonardo al reizen georganiseerd naar Israël, Rusland, Portugal, Kroatië/Slovenië, Maleisië/Singapore, Schotland/Ierland en Denemarken/Zweden.

Rondom de meivakantie van 2026 zal de volgende studiereis plaatsvinden. In deze periode zal een groep van 26 studenten (inclusief de commissie) en 2 begeleidende docenten/professoren afreizen naar een nog onbepaalde plek. De taak van de commissie is om ervoor te zorgen dat alles voor de reis geregeld is. Zo zorgen zij onder andere voor de reis, het verblijf, de bezoeken, culturele activiteiten en de financiën. D
Wil je nog meer weten over de studiereis? Spreek dan vooral iemand van de commissie aan of stuur een mailtje.

De Reiscie bestaat uit: Lieke Gieling (voorzitter), Merlijn Geurts (secretaris), Robin Tonen (penningmeester), Tim Heesterbeek, Marijn Zandbergen , Jochem Neels, Mei-Lan Tonneijck en Teun Peeters.