Olympus

Lieve Leo’s,

Als echte Scientist voel je je natuurlijk erg thuis in het Huygensgebouw. Op onze mooie faculteit kun je genieten van de Foucault slinger bij de hoofdingang en goedkope tosti’s en frisdrank in de Noord- en Zuidkantine.
Koepelvereniging Olympus maakt een deel van deze dingen mogelijk. In fancy taal zou je deze vereniging kunnen omschrijven als een orgaan dat de facilitaire belangen van de studieverenigingen behartigd, en integratie tussen deze studieverenigingen aanmoedigt. De Noord- en Zuidkantine zouden er niet zijn zonder Olympus. Dat is echter niet het enige dat Olympus doet. Olympus organiseert veel verschillende activiteiten waar je niet alleen Leo’s en Sigmanen tegen zult komen, maar ook andere studenten van onze faculteit!Voorbeelden van activiteiten georganiseerd door Olympus zijn: de Firstyears party, de Biergarten, de LAN-nacht, de Filmnacht en natuurlijk het alom bekende BeestFeest.
Terug van weg geweest is de Firstyears party, er zal een feest worden georganiseerd speciaal voor alle eerstejaars! De Filmnacht is een klein beetje anders, het is de op een na grootste activiteit van Olympus. Van 20:00 uur tot 6:00 uur worden er veel nieuwe verschillende films gedraaid op verschillende locaties in het Huygens.
Het grootste evenement dat Olympus organiseert is het BeestFeest, wat een legendarische status heeft verworven in heel Nijmegen! Vroeger was het BeestFeest alleen voor bèta’s, maar het feest is de laatste jaren ook erg populair geworden bij de andere faculteiten. Er zijn elk jaar zes verschillende BeestFeest edities, allemaal in Doornroosje, allemaal met een ander thema!
Als je meer wilt weten over Olympus, kun je altijd een bestuurslid aanspreken. Als je niet weet wie er allemaal in het bestuur zitten wil het bestuur van Leo je vast helpen of neem een kijkje op onze site. Hopelijk zien we je verschijnen bij een activiteit of in de kantines!
De laatste updates over het BeestFeest en de foto’s kun je vinden op Facebook.
Wil je geen activiteiten missen van Olympus? Synchroniseer onze Google Agenda dan met je eigen agenda!

Email: olympus@science.ru.nl
Website: http://www.olympus.science.ru. nl/
Facebook
Kamer: HG00.149 & HG00.150, vraag naar Olympus

Het Olympus bestuur 2019-2020 v.l.n.r.: Barend Mijzen, Jenneke Vos, Mathijs van Kilsdonk, Jan van Bommel, Renske Baten, Bibian Bennink