Bestuur

Het XVIIIe bestuur der S.V. Leonardo da Vinci

v.l.n.r.: Mei-Lan Tonneijck, Paula Koenders, Josien de Graaf, Femke Verheijen, Melanie van der Vegt

Voorzitter – Josien de Graaf

Hoi Lieve Leo’s,

Ik ben Josien de Graaf en ben de gelukkige die dit jaar de voorzitter van Leo mag zijn! Ik zit nu in mijn derde jaar van de studie en ga genieten van een jaar met iets heel anders dan alleen studeren. Ik ben graag creatief bezig, en hoop dit in onze bestuursactiviteiten te kunnen uiten. Daarnaast kan ik ook lekker creatief zijn  in de commissies waar ik in zit: de Davincie, Accie en de World Wide Web-cie. Ik heb zin om veel activiteiten te organiseren en te beleven met mijn mede Leo’s en leuke bestuursleden. Ik woon sinds kort midden in het centrum, wat ik heerlijk vind omdat ik zo de winkels in kan duiken, en ook nog eens goed van pas kan komen bij de feestjes. Ik kan net zo goed genieten van een lekker theetje op de bank als van een drankje op het terras, waarmee ik eigenlijk bedoel: ik kijk enorm uit naar dit veelzijdige jaar!

Naast dit alles vind ik series of slechte reality tv kijken erg relaxend, speel ik wel eens gitaar en is op vakantie gaan een van mijn lievelingsbezigheden. Ik houd ook van sporten maar kan mijn favoriete sport niet bepalen. Mocht je nog vragen hebben kan je mij altijd vinden in de bestuurskamers of op activiteiten!

Tot gauw en veel Leo-Liefs!

Secretaris – Paula Koenders

Hallo lieve Leo’s,

Ik ben Paula Koenders, derdejaars Science student, en 21 jaar jong. Aankomend jaar vervul ik de rol van secretaris in het 18e bestuur van onze mooie vereniging. 

Al sinds ik twee jaar geleden mijn studie begon ben ik actief lid geweest bij Leo; zo ben ik meteen bij de Davincie gegaan, waar ik nu trouw voor elke bode illustraties voor de cover en stripjes maak, maar ook graag een artikeltje schrijf. Afgelopen collegejaar heb ik het symposium mogen organiseren vanuit de Symposiumcie. Door het commissiewerk en mijn commissiegenoten ben ik aangestoken met het “ik-wil-bestuur-doen-virus”. 

Naast bestuurs- en commissiewerk geniet ik natuurlijk ook van alle leuke activiteiten die mijn mede-Leo’s organiseren, dus jullie zullen me genoeg tegenkomen; al dan niet met een camera in mijn handen, want ik zit ook in de Fotocie.

Terwijl Leo een groot deel van mijn leven is, zijn er ook nog andere dingen waar ik mijn tijd graag mee vul; bijvoorbeeld lekker lachen met mijn lievelings-Leo’s! (oeps, ging het toch weer over Leo…) Daarnaast woon ik in een huis met de leukste huisgenoten van Nijmegen, ga ik graag een stukje fietsen, en probeer ik als ik thuis-thuis ben mijn cello te bespelen. Ik kan ook erg blij worden van een goed boek, punk-concert, museum, muziek, balletvoorstelling, thee, mijn bijbaantje, lekker studeren in de LoS, en tijd doorbrengen met mijn familie.

Ik hoop van komend jaar een jaar te maken vol met leuke en leerzame ervaringen, en hoop vooral om aan alle Leo’s een jaar vol met Leo-liefde te geven!

Penningmeester – Femke Verheijen

Hé lieve Leo’s,

Ik zal me even aan jullie voorstellen: ik ben Femke Verheijen en ik zit in het derde jaar van Science. Toen ik ging studeren, had ik nooit verwacht dat ik in een bestuur zou gaan. Ik dacht dat ik me lekker ging focussen op al mijn vakken en ja…nu tel ik vooral het geld in de kas! 

Gedurende de week plan ik graag wat ticketuurtjes op het Sportcentrum in, en zorg ik dat ik als eerste ben bij de inschrijvingen van de sportcursussen. Actief bezig zijn vind ik namelijk ontzettend leuk. 

Verder kan ik dus echt geen ‘nee’ zeggen. Ik ben altijd druk bezig en help graag iedereen met van alles en nog wat. Ook geef ik doordeweeks hier en daar wat bijlessen, ook al had ik mezelf voorgenomen om ermee te stoppen, en werk ik in het weekend thuis-thuis in de horeca. 

Ik wist aan het begin van dit jaar totaal niets omtrent geld, behalve dat ik er graag veel van zie op mijn bankrekening. Dit jaar zal ik als penningmeester dus zeker een hoop gaan leren!Daarnaast zit ik in twee commissies van Leo: de Accie en de Davincie. 

Ik vind Leo een ontzettend gezellige studievereniging: leuke leden, veel activiteiten en een goede sfeer! En daar zet ik me het komende jaar  graag voor in! 

Commissaris Intern – Mei-Lan Tonneijck

Hee lieve Leo’s,

Ik ben Mei-Lan Tonneijck en dit jaar de Commissaris Intern van deze mooie vereniging. Inmiddels ben ik derdejaars Science student, maar nog zeker niet van plan om dit jaar al mijn studie al af te ronden. Zeker met dit bestuursjaar heb ik genoeg andere leuke dingen te doen. Ik vond Leo al tijdens mijn intro een gezellige vereniging. Vanaf de commissielunch in mijn eerste jaar ben ik actief geworden bij de vereniging. Ik ben toen meteen bij de Pitchercie gegaan, verplicht naar feesten gaan vind ik niet zo erg. Het jaar erop ben ik ook bij de Symposiumcie, Fotocie, en Ouderdagcie gegaan. Bestuur leek me altijd al erg leuk, en afgelopen jaar dacht ik: nou we gaan het gewoon doen!

Op een ‘gewone’ doordeweekse dag heb ik een aantal colleges die ik meestal later terug kijk, daarnaast heb ik vaak vergaderingen, in de pauze. Verder zit ik vaak in de bieb of ergens anders op uni om mijn gemiste colleges in te halen, of gewoon lekker te soggen. ‘S avonds zijn er vaak Leo of Sigma activiteiten of borrels waar ik heen ga. Maar als er geen activiteiten zijn ga ik graag eten en borrelen met vrienden (alleen eten vind ik echt niet chill). Verder is er altijd wel minstens 1 dag in de week dat iemand mij wel overhaalt om uit te gaan, dit resulteert in brak zijn de volgende dag. In dit drukke leven probeer ik af en toe ook nog een beetje te sporten. De zumba ticket uurtjes zijn toch wel mijn favoriet. In het weekend ga ik meestal naar thuis-thuis, naar Ede, waar ik lekker rustig weekend kan vieren en mezelf kan opladen voor de volgende week.

Ik hoop een leerzaam maar ook vooral een gezellig jaar te hebben, en ik zal mijn uiterste best doen om er weer een mooi jaar van te maken!

Commissaris Extern – Melanie van der Vegt

Lieve Leo’s,

Ik ben Melanie, zit in m’n 20ste levensjaar en ben tweedejaars Science student. Dit jaar heb ik de eer om de prachtige functie van Commissaris Extern te vervullen (naast natuurlijk Commissaris Poster) en hier ben ik hartstikke trots op. Ook ben ik deel van wel 5 commissies. Vorig jaar was mijn eerste commissie de Borrelcie. Halverwege het jaar werd ik enthousiast gemaakt voor de Sponsorcie en dit jaar ben ik ook de Weekendcie, de Educacie en natuurlijk de World Wide Web-cie toegetreden. 

Naast Leonardo en mijn studentenleven in Nijmegen, heb ik natuurlijk ook andere belangrijke dingen in mijn leven; mijn ouders wonen sinds afgelopen zomer in Bathmen, in een semibungalow, aan een zandweggetje en midden in het bos (ja echt). Mijn welverdiende rust verkrijg ik daar dus altijd. Ook heb ik in mijn oude thuisthuis nog vrienden, die ik eens in de zoveel tijd op kom zoeken. Verder hou ik ervan (zoals jullie vast wel weten) om gezellig en enthousiast te kletsen en lekker te borrelen. Ook maak je mij altijd blij met gekke Japanse puzzels zoals sudoku’s en kakuro’s. 

Mocht je nou eens naar mij op zoek zijn, check dan de bk’s, Zuid of de TKB. Ik sta altijd, maar dan ook echt altijd, open voor een  praatje, gesprek, vragen of wat dan ook. Want praatjes maken is laat maar zeggen echt mijn ding, maar dan wel met oprechte interesse

Liefs,
Melanie