Activiteitenoverzicht

Eindbarbecue

De laatste tantamenweek komt er alweer aan, maar voor het zover is organiseert het bestuur in (niet geheel vrijwillige) samenwerking met het kandi bestuur nog een groot zondigingsfestijn. Dit festijn heeft iets te maken met barbecues, en jezelf helemaal vol proppen met voedsel. Dit alles voor een schamele bijdrage van €7,50.

Je moet ingelogd zijn om je in te kunnen schrijven.

Datum: 11 juni Tijd: 17.00-21.30 Locatie: Achter de URD Kosten: €7,50

Datum: 13 juni Tijd: 13.30-17.15 Locatie: HG00.068 Kosten: gratis

Studiemiddag

De vierde en laatste tentamen perioden van dit jaar komt er bijna aan en daarbij hoort naturlijk weer een studiemiddag. Dus heb je zin om samen met je mede leo’s te strijden voor die laatste kostbare EC’s. Kom dan donderdag 13 juni vanaf 13:30 naar lokaal HG 00.068 en geniet van lekkere koekjes!

Hema ontbijt

Vinden jullie het ook altijd zo jammer dat er tijdens de tentamenweken geen Leo activiteiten zijn? Wij in ieder geval wel. Daarom hebben we een coole activiteit: donderdag 20 juni gaan we met ons allen ontbijten bij de HEMA om 9 uur. Het voordeel hiervan is ten eerste dat je natuurlijk al je maten ziet, en ten tweede dat je al vet vroeg op de uni bent om te leren voor je vakken! Daarbij is het ook nog vet goedkoop (behalve als je shit erbij wil). Dus kom op donderdag 20 juni lekker met ons chillen en ontbijten!!

Datum: 20 juni Tijd: 09.00-10.00 Locatie: Hema, Grote Markt Nijmegen Kosten: Dat bepaal je zelf