Activiteitenoverzicht

Datum: 18 t/m 22 februari Tijd: n.v.t. Locatie: Huygensgebouw Kosten: 5,00

Symposium

Het komt er weer aan: ons twee-jaarlijkse-symposium! Deze editie zal plaatsvinden in Februari, en zal een hele week duren. Het thema is inmiddels bekent: geluid/muziek! We hebben een heleboel leuke lezingen en activiteiten voor jullie op de planning staan, maar voor nu laten we dit nog een grote verrassing. Houd vooral dit evenement goed in de gaten voor meer informatie!

Inschrijven: kaartverkoop 4 t/m 8 februari in de pauze

Halfjaarlijkse ALV

We zijn alweer een half jaar verder in dit college-jaar. Dit betekend dat we maar weer eens moeten gaan ALV’en. We zullen in de pauze van 25 februari in HG00.303 startten met de ALV. Als we het niet afgerond krijgen in de pauze gaan we in hetzelfde lokaal verder om 18:15. Tot dan!

Datum: 25 februari Tijd: 12.15-13.30 (en 17.15 - ... ) Locatie: HG00.303 Kosten: gratis

Datum: 26 februari Tijd: 21.00-02.00 Locatie: Fort Lent Kosten: 11,00

FNWI + intens Gala

Op 26 februari zullen 8 studieverenigingen hun handen in elkaar slaan en gezamenlijk het FNWI Gala 2019 organiseren. Leden van BeeVee, CognAC, Desda, InTenS, Leonardo, Marie Curie, Sigma en Thalia zullen met z’n allen zwieren op het gala. Dit jaar nergens anders dan in Fort Lent! De kaartverkoop heeft ondertussen al plaats gevonden en is volledig uitverkocht.

Inschrijven: Kaartjes voor dit evenement zijn al uitverkocht!

Leo’s got (no) Talent

De Accie is benieuwd of Leo’s een beetje Talent hebben en daar hopen we op 28 februari achter te komen. We zullen een prachtig podium opstellen om iedereen die daar behoefte aan heeft in de spotlight te zetten. Een heus jurypanel zal kritisch bepalen of er Leo’s met of zonder talent tussen zitten.

Dus; kan jij een beetje gitaar spelen / zingen / dansen / turnen / haken / tennissen / voetballen / playbacken / grappen maken / Schrödingervergelijking uitleggen / imiteren / ….. of denk je dat je iets kunt maar kan je het eigenlijk niet (mag allemaal) en zou je het leuk vinden dit een keer te laten zien aan je mede Leo’s? Geef je dan op en begin alvast met repeteren!

Natuurlijk ben je ook welkom om gewoon te komen kijken, maar het is natuurlijk leuk als zo veel mogelijk mensen hun talent komen showen. Dus hup hup, allemaal vast beginnen met oefenen!

Als publiek kan je gewoon komen, daarvoor is inschrijven niet nodig.

Je moet inloggen om je in te schrijven

Datum: 28 februari Tijd: 17.00-20.30 Locatie: Noordkantine Kosten: gratis

Datum: 7 maart Tijd: 15.00-20.30 Locatie: Noordkantine Kosten: gratis

Niet-oktober borrel

Vind jij het ook zo chill dat het nog lang geen oktober is? We hoeven nog geen bladeren te harken, we kunnen het gewoon bij pils laten. Omdat het geen oktober is hoeven we de klok ook niet te verzetten, daarom beginnen we lekker om 15 uur (pils wel pas vanaf 16 uur) Ook hoeven we nog geen cadeau te kopen, want Eva is pas in oktober jarig. Neem al je maten mee en kom lekker pilsjes/frisjes harken op onze borrel op 7 maart!!

Afdelingsbezoeken

Weet je al op welke afdeling en een stage zou willen lopen? Of heb je problemen met het kiezen van de afdeling die het beste bij jou past? Op 5 april organiseren Leonardo en Sigma gezamenlijk afdelingsbezoeken, zodat je meer over de afdeling te weten kan komen en kan kijken of een afdeling bij jou past. Je kunt 4 afdelingen bezoeken. Elk bezoek zal 45 minuten duren.
Bij het inschrijven kan je 5 afdelingen opgeven waar je een kijkje wilt nemen. De organisatie zal dan een schema voor je creëren met maximaal 4 afdelingen. De eerste ronde zal starten op 13u en de laatste ronde eindigt om 17u. Daarna zal er een borrel zijn voor alle deelnemers.

Je moet inloggen om je in te schrijven

Datum: 5 april Tijd: 13.00-17.00 Locatie: Radboud Universiteit Kosten: gratis