Activiteitenoverzicht

Paaslunch

Een paar dagen geleden opende ik de Leo bankrekening en schrok ik me rot; er stond hartstikke veel geld op. Bij de volgende vergadering heb ik dit netjes gemeld bij het bestuur en hebben we besloten om het geld samen met jullie op te gaan eten. Briefjes en muntjes eten is natuurlijk niet zo lekker, dus hebben we afgesproken om de muntjes aan een supermarkt te geven in ruil voor voedsel. Deze ruil zal op 2e paasdag plaatsvinden, zodat we genoeg tijd hebben om dit voedsel om te toveren in een lekkere extra extra extra luxe lunch.
Deze lunch zullen wij vervolgens op 3e paasdag met jullie delen. Dit doen wij in de pauze, achter het Huygensgebouw op het grasveld tussen vleugels 6 en 8. Nemen jullie een lege maag en 50 cent mee? Dan zorgen wij voor de vulling!

Datum: 22 april Tijd: 12.15-13.30 Locatie: Achter Huygens Kosten: €0,50

Datum: 24 april Tijd: 16.00-20.30 Locatie: Noordkantine Kosten: gratis

Bier Beurs Borrel

Woensdag 24 april gaan wij met alle Leo’s naar de beurs, om zo goedkoop mogelijk speciaalbier te harken! Met allemaal lekkere speicaalbieren en fluctuerende prijzen, kan het niet anders dat iedereen een leuke middag heeft! Als je een biertje koopt, heeft dat invloed op de prijs voor de volgende. Deze borrel wordt mede mogelijk gemaakt door de BBB.

Bierbingo met Thalia

Heb jij ook zo’n zin in een avond vol met ballen en bier? Vind jij ook dat het een nummer is en geen lied. Wil jij een mooi potlood hebben? Dan is de bingo met Thalia het evenement voor jou! Tijdens deze mooie avond zullen we bingo gaan spelen onder het genot van (een paar) 500ml pretcilinders en een bingcidium.
Natuurlijk zal deze bingo geleid worden door het bingcidium. Het bingcidium zal bestaan uit de bingomeester, het bingomeisje en de raddraaier. Tijdens de bingo kunnen er geen liederen aangevraagd worden, maar misschien wel nummers.

De kosten zullen maar een luttele 5 euro’s bedragen.
Aanmelden kan 23 april om 13:00. Er zijn maar 25 plaatsen dus wees er snel bij. (Maar niet te snel want dan is de form nog niet open).

Je moet ingelogd zijn om je in te kunnen schrijven.

Datum: 8 mei Tijd: 20.00-??.?? Locatie: Traianus Kosten: €5,00

Datum: 13 mei Tijd: 17.30-20.30 Locatie: Park Brakkenstein Kosten: Eten meenemen

Neem-Allemaal-Iets-Lekkers-Mee-……-Picknick

Volgens onze grote vriend Piet Paulusma begint het zonnetje alweer te schijnen. Dat betekent ook dat het weer tijd wordt om met je grootste maten (Leo’s) te gaan picknicken. Nu hebben wij een geweldig origineel idee gehad; als iedereen iets lekkers meeneemt wat ongeveer genoeg is voor jezelf dan hebben we samen een super lekker geweldige picknick. Hiervoor krijgen jullie van ons een budget van 4 hele euro’s.

Log in om op te geven wat jij gaat maken.

Wij zorgen voor het drinken!

Studiereis Informatiebijeenkomst

Ben je er niet even hard als Eva ingetrapt en heb je na dit jaar wel gewoon je P gehaald? Of misschien wel 90 eccies? Kom dan vooral naar de Studiereis Informatiebijeenkomst! We gaan volgend jaar in de meivakantie namelijk weer op studiereis, en in deze bijeenkomst zullen we jullie vertellen wat dit ongeveer inhoudt. We zullen hier ook een beetje vertellen over de voorgestelde locaties en jullie krijgen de mogelijkheid om over de locaties te stemmen, dus dit moet je zeker niet missen.

PS. Als je niet je P of 90 eccies hebt mag je ook wel even langskomen alleen heb je er waarschijnlijk niet zo veel aan.

Datum: 14 mei Tijd: 12.15-13.30 Locatie: HG00.304 Kosten: n.v.t.